Svečano otvorena BBI filijala u Bijeljini

28.06.2017. 14:22 / Izvor: Akta.ba

Radi se o tridesetdrugoj po redu filijali u mreži poslovnica i filijala Bosna Bank International d.d. Sarajevo širom Bosne i Hercegovine.

BBI banka, filijala Bijeljina otvorena je 28. juna ove godine svečanim činom presijecanja vrpce od strane predsjednika Skupštine Grada Bijeljine Slaviše Markovića i direktora Bosna Bank International Amera Bukvića.

Radi se o tridesetdrugoj po redu filijali u mreži poslovnica i filijala Bosna Bank International d.d. Sarajevo širom Bosne i Hercegovine, uz blizu 150 bankomata koji su klijentima dostupni posredstvom BH mreže bankomata širom države.

Rukovodilac BBI filijale u Bijeljini, Saša Mijatović prilikom uvodnog obraćanja zahvalio se gostima na dolasku, te istakao: „Želja nam je da ispred BBI poboljšamo privredni ambijent u Bijeljini i Semberiji. BBI banka je do danas uložila više od 10 miliona KM u privredu Semberije, a želja nam je da odgovorimo  svakom kvalitetnom projektu s kojim nam se obrati poslovna zajednica.“

BBI je banka koja svoje poslovanje temelji na društvenoj odgovornosti, a iz BBI posebno ističu važnost organizacije poslovno-investicijske konferencije Sarajevo Business Forum, koja ima za cilj privlačenje stranih investicija i pronalazak novih tržišta u inostranstvu za bh. kompanije.

"Osjećamo se dobrodošli i ponosni smo što je BBI brend oživio i u ovom gradu. BBI filijala u Bijeljini savremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja. Naš cilj je okrenuti se prema poduzetništvu, poljoprivredi, građevinskom sektoru, a kroz aktivnu podršku i partnerstvo privrednicima i poduzetnicima otvaramo nove prilike i poslovne mogućnosti. Stanovništvu smo u mogućnosti ponuditi atraktivne ponude u segmentima stambenih finansiranja i adaptacije, kao i usluge najmodernije platforme elektronskog i mobilnog bankarstva",  posebno je u svom obraćanju naglasio direktor BBI banke Amer Bukvić prilikom otvaranja BBI filijale u Bijeljini.

Svojim pristustvom svečano otvorenje filijale uveličao je i predsjednik Skupštine Grada Bijeljine Slaviša Marković koji se prisutnima obratio sa riječima:

"Ono što nam je jako bitno jeste da strane banke dolaze u Bijeljinu i jačaju konkurenciju u oblasti finansijskog sektora. Ono što je jako bitno za Grad Bijeljinu je svakako novi broj radnih mjesta. Pozitivno je što nove kompanije dolaze u Bijeljinu i tako zadržavaju mlade ljude."

Izrazivši svoje najiskrenije zadovoljstvo povodom otvaranja BBI filijale u Bijeljini, vlasnik svjetski poznate kompanije „Steco Centar“ i jedan od klijenata BBI banke, Milenko Stevanović je rekao:

"Uslovi na ovim terenima su takvi da iskreno preporučujem svim privrednicima sa područja Bijeljine i Semberije da se obrate BBI banci za usluge bankarstva. Vjerujem da je saradnja koju nam je BBI banka ponudila prije osam mjeseci zasigurno saradnja na duge staze."

BBI filijala Bijeljina smještena je u ulici Gavrila Principa na broju 12, a možete je kontaktirati direktno na telefon broj 055/991-900 ili putem e-maila bijeljina@bbi.ba. Filijala je otvorena svakim radnim danom od 08:00 do 16:00, kao i subotom od 09:00 do 13:00 sati, a na raspolaganju je pravnim i fizičkim licima za sve vrste bankarskih proizvoda i usluga. Detaljnije o ponudi na www.bbi.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital