DRIVE 2016: Još dva dana do održavanja najveće regionalne konferencije

08.11.2016. 13:04 / Izvor: Akta.ba
DRIVE 2016: Još dva dana do održavanja najveće regionalne konferencije

Još samo dva dana su ostala do održavanja najveće regionalne konferencije o liderstvu i talent menadžmentu koju organizira kompanija Kolektiv – Posao.ba

Još samo dva dana su ostala do održavanja najveće regionalne konferencije o liderstvu i talent menadžmentu koju organizira kompanija Kolektiv – Posao.ba. Konferencija DRIVE 2016 će biti održana 10. novembra u kongresnom centru Hotela Terme. U proteklih šest godina organizatori su uspjeli na jednom mjestu okupiti preko 1300 lokalnih i regionalnih stručnjaka različitih nivoa znanja i iskustva, te preko 70 vodećih svjetskih govornika.

Svjetski i regionalni stručnjaci koji će biti govornici na ovogodišnjoj DRIVE konferenciji će dati odgovore na pitanja kao što su kako donijeti ključne odluke u biznisu te kako prepoznati i implementirati nove trendove u regrutaciji. Pored toga, prisutni će saznati koji su to programi benefita za uposlenika i naučiti kako prenijeti znanje između dvije generacije u jednoj kompaniji. Za kraj, tokom panel diskusije će se diskutirati o ključnim elementima employer brandinga i zašto je on jedan od najboljih prilika i alata da kompanije pokažu da su odlično mjesto za rad.

Organizatori ponosno najavljuju dva govora Caspara Berrya, motivacionog govornika i trenera iz Velike Britanije na temu preduzimanja rizika i donošenja odluka. Više informacija o govorniku možete pronaći na njegovoj oficijelnoj stranici: www.casparberry.com.

Pored Caspara Berrya, na konferenciji će govoriti HR profesionalci i rukovoditelji nekih od najuspješnijih kompanija iz Erope i regije poput Kai Deiningera, nekadašnjeg direktora LinkedIna i Monstera Njemačke, zatim Ace Momčilovića, voditelja ljudskih resursa jedne od najinovativnijh kompanija u regiji Rimac automobili, i Svetlane Mirković-Borčić koja je na čelu ljudskih resursa i komunikacija kompanije Phoenix Pharma.

Iskoristite priliku i samo još danas rezervirajte svoje mjesto na DRIVE konferenciji OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave