Forum za "velike igrače" čije bogatstvo je procjenjeno na 100 mlrd. eura

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Forum za "velike igrače" čije bogatstvo je procjenjeno na 100 mlrd. eura

12.09.2017. 14:40 / Izvor:

U Beogradu će se 28. i 29. septembra 2017. godine održati jedinstveni forum vodećih svjetskih kompanija iz oblasti privatnog bankarstva, direktnih i portfolio investicija, upravljanja kapitalom i bogatstvom, luksuznih nekretnina, individualnih i korporativnih poreza, imigracije na osnovu investicija i drugih finansijskih usluga namenjenih najbogatijem sloju stanovništva u svijetu. 

Na "Belgrade wealth forum" dolaze učesnici iz 20 zemalja, od Kine, SAD, Kanade Balkanskih zemalja, Turske, Andore, Rusije i velikog broja evropskih zemalja, koje predstavljaju interese preko 10.000 najvecih svjetskih investitora iz cijelog svijeta, s ukupnim investicionim potencijalom vrijednim više 100 milijardi eura.

Ko su učesnici Belgrade Wealth Foruma? 

Najveće svjetske firme koje pokrivaju 90% programa dobijanja rezidencija i državljanstva kroz investicije (citizenship by investment) u svijetu, biće učesnici prestižnog “Belgrade wealth foruma” (28-29.9.2017. godine hotel Falkensteiner). Ove kompanije upravljaju kapitalom bogatih klijenata čija vrijednost se procjenjuje na više od stotinu milijardi eura.

Učesnici konferencije su za svoje klijente izvršili direktno ulaganje ili portfolio ulaganje vrijedno više dvadeset milijardi eura, zastupajući više od 10.000 najbogatijih klijenata iz cojelog svijeta, iz segmenta HNWI i UNHWI (bogatih i veoma bogatih pojedinaca) čija ukupna imovina je vrijedna više od stotinu milijardi eura.

Značaj Beogradskog foruma u poslovnom svijetu, potvrđuje podatak da, na Beogradski forumu učestvuju čak 3 najveće svjetske kompanije za imigracione programe, što se zaista, rijetko događa na sličnim događajima.

Poslovna šansa za “velike igrače”!

Za Belgrade Wealth Forum prijavljeno je više od 100 učesnika iz 20 zemalja svijeta. Učesnici su najveće globalne konsultantske kuće u domenu upravljanja bogatstvom, “family offica”, investicionim konsaltingom, imigracionim programima poreskom optimizacijom, strukturizacijom kompanija i formiranja kompanija u raznim jurisdikcijama.

“Henley & partners” (Švajcarska), “Arton Capital” (Kanada) i “CS Global Partners” (Velika Britanija) su 3 vodeće svjetske kompanije u oblasti državljanstva kroz investicije koje će se pojaviti na Forumu.

Kompanija WAME (World Assets Management - Dubai) sa Bliskog istoka pokriva trenutno najpopularniju i najliberalniju jurisdikciju – Dubai i Ujedinjene Arapske Emirate (UAE). Oni javnosti predstaviti teme: dobijanja rezidencije, osnivanja kompanije i bankarsko poslovanje. UAE i Dubai, trenutno su najuspešnija jurisdikcija u privlačenju stranog kapitala, zbog jednostavnosti procedura, brzog dobijanja rezidencija i registracije kompanije i fleksibilnosti bankarskog sistema.

Među švajcarskim kompanijama koje učestvuju na Forumu je i “Zugimpex”, kompanija specijalizovana za registraciju i upravljanje kompanijama osnovanim u Švajcarskoj.

Ekskluzivnost Beogradskog Foruma

Forum nudi i dva veoma značajna programa, jedan ekskluzivan iz Andore i drugi koji se prvi put javno prezentuje. Ekskluzivan program Andore predstaviće 2 kompanije iz ove bogate zemlje: “Aedes group i “Alpha partners”. Program je namijenjen ograničenom broju bogatih pojedinaca s besprekornom biografijom i odnosi se na: dobijanje rezidencije, osnivanje kompanije i bankarsko poslovanje u Andori.

Prvi put, široj javnosti biće predstavljen program dobijanja srpske rezidencije, na osnovu postojećeg zakonodavstva Republike Srbije. Program će predstaviti kompanija “Belgrade Legal Consultants”.

Zbog velikog interesovanja za učešće na Forumu i sve većeg broja partnera i sponzora, drugi dan Foruma biće produžen, a konačan spisak učesnika, kao i najnovije vijesti o Forumu, biće objavljeni u medijima.

Detaljnije informacije pogledajte na: www.belgradewealthforum.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave