Info dan: Priprema i financiranje projekata za malo i srednje poduzetništvo

11.09.2014. 16:27 / Izvor: eKapija.ba
Info dan: Priprema i financiranje projekata za malo i srednje poduzetništvo

Na prezentaciji će biti predstavljene mogućnosti pripreme i financiranja projekata za malo i srednje poduzetništvo sa naglaskom na iskustva Republike Hrvatske u pripremi i financiranju projekata iz EU.

Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu (REDAH) i Njemačka vladina razvojna agencija u okviru programa za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj njemačkog Ministarstva za ekonomsku suradnju i razvoj, u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije, vas ovim putem pozivaju na INFO DAN na temu "Priprema i financiranje projekata za malo i srednje poduzetništvo sa naglaskom na poljoprivredu i ruralni razvoj” koji će se održati u srijedu, 17.09.2014. godine s početkom u 10 sati u PTC-u Forum u Livnu.

Na prezentaciji će biti predstavljene mogućnosti pripreme i financiranja projekata za malo i srednje poduzetništvo sa naglaskom na iskustva Republike Hrvatske u pripremi i financiranju projekata iz EU i domaćih razvojnih fondova za poljoprivredu i ruralni razvoj.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave