Naučite da razvijate aplikacije za mobilne Android uređaje

21.09.2015. 12:09 / Izvor: Akta.ba
Naučite da razvijate aplikacije za mobilne Android uređaje

Trenutno u svijetu postoji najveći broj uređaja sa Android opertivnim sistemom, samim tim je i potreba za razvijanjem Android aplikacija ogromna, te su programeri ovog profila jako traženi.

Trenutno u svijetu postoji najveći broj uređaja sa Android opertivnim sistemom, samim tim je i potreba za razvijanjem Android aplikacija ogromna, te su programeri ovog profila jako traženi. Samo zbog toga ACADEMY387 Team osmislio je kurs Android Development koji će Vas uvesti u svijet razvoja aplikacija za mobilne Android uređaje tzv. Native Android Apps koristeći Android SDK i Android Studio.

Cilj kursa je da se polaznici upoznaju sa osnovama Android operativnog sistema i načinom razvoja aplikacija za Android uređaje, a nakon završene edukacije stiču se potrebne vještine za samostalan rad na projektima razvoja pomenutih aplikacija.

Da biste pohađali ovaj kurs morate imati iskustvo u razvoju sa Object Oriented jezicima, te poznavanje jednog od Object Oriented Programming languages: Java, C#, C++. Također je potrebno poznavanje engleskog jezika i iskustvo u korištenju Android uređaja.

Kurs počinje 05.10.2015.godine, a nastava će se održavati ponedeljkom, srijedom i petkom u terminima od 18:00 h do 20:30 h.

Više informacija o kursu i link za prijavu možete pronaći ovdje.

 Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte putem maila na contact@academy387.com ili putem telefona na 033/941-261

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave