Poziv za učešće na "Svjetskom forumu za razvoj izvoza" i B2B susretima

01.07.2017. 10:06 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće na 'Svjetskom forumu za razvoj izvoza' i B2B susretima

B2B događaj će okupiti poljoprivrednike, proizvođače, trgovce na veliko i malo, izvoznike, uvoznike i investitore iz cijelog svijeta.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavjštava da će se u organizaciji Međunarodnog trgovinskog centra (International Trade Centre – ITC), institucije Organizacije ujedinjenih nacija (OUN), uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i spoljne trgovine Mađarske, 25 i. 26. oktobra 2017. godine u Budimpešti održati „Svjetski forum za razvoj izvoza“ (World Export Development Forum).

U okviru događaja, 24. i 25. oktobra bit će organizirani B2B (biznis-to-biznis) susreti za privrednike koji posluju u sljedećim oblastima:

• poljoprivredne tehnologije za ratarstvo i proizvodnju uljarica,
• ratarstvo,
• proizvodnja uljarica.

B2B događaj će okupiti poljoprivrednike, proizvođače, trgovce na veliko i malo, izvoznike, uvoznike i investitore iz cijelog svijeta, koji su zainteresovani za prodaju, kupovinu ili ulaganje u poljoprivredne tehnologije ili proizvode. Učešće na B2B susretima je besplatno, a sve kompanije će imati priliku da se sastanu sa novim potencijalnim poslovnim partnerima, da ispitaju nove oblasti saradnje, kao i da prisustvuju praktičnim sesijama Foruma.

Dodatne informacije dostupne su u priloženim dokumentima i na linku http://www.intracen.org/WEDF-2017-Business-to-Business-meetings-24-and-25-October-2017.

PREUZMI DOKUMENTE:
Program
Inforamcija za učesnike
Obrazac za prijavu

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave