Poziv za učešće: Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski Forum

25.05.2017. 14:03 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće: Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski Forum

Na skupu će biti, prema najavi organizatora, predstavljeni konkretni-praktični uslovi i načini uspostavljanja ekonomsko-trgovinske saradnje.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještena je da Balkan Economic Forums – Consulting d.o.o. i Privredna komora Ruske Federacije-Uralska oblast organizuju “Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski Forum”, koji će se održati 05.-07. juna 2017. godine u Kongresnom centru Novosadskog sajma (Master Hall Novi Sad).

Na skupu će biti, prema najavi organizatora, predstavljeni konkretni-praktični uslovi i načini uspostavljanja ekonomsko-trgovinske saradnje između privrednika zemalja učesnica ovog događaja, u cilju poboljšanja i povećanja trgovinske razmjena.

Takođe, Forum će mnogim privrednicima s prostora jugoistočne Europe dati i odgovore na pitanja koje uslove moraju ispuniti da bi izvozili u Rusku Federaciju te kako ostvariti uopće izvoz na to tržište.

Organizator predviđa i održavanje brojnih B2B sastanaka s budućim poslovnim partnerima, investitorima i lokalnim samoupravama.

Zainteresovani za učešće na ovom forumu više informacija mogu pronaći u dokumentu u prilogu. Rok za prijave je 31. maj 2017.godine.

PREUZMI DOKUMENT:
agenda.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave