Prodaja na EU tržištu - Organizacijsko kupovno ponašanje i vještine prodaje

15.08.2017. 13:25 / Izvor: Akta.ba
Prodaja na EU tržištu - Organizacijsko kupovno ponašanje i vještine prodaje

Za učešće na seminaru potrebno je poslati popunjen prijavni obrazac.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji i uz podršku Predstavništva fondacije Konrad Adenauer u BiH i Agencije za razvoj Općine Tešanj organizira seminar na temu „Prodaja na EU tržištu – Organizacijsko kupovno ponašanje i vještine prodaje“. Seminar će se održati 29.08.2017. godine sa početkom u 10:00 sati u prostorijama Opće biblioteke Tešanj, ul. Braće Pobrića 8, Tešanj i besplatan je za sve zainteresirane kandidate koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

Cilj edukacije je upoznati učesnike sa identificiranjem glavnih faktora koji utiču na kupovno ponašanje u evropskim tržištima, procesom donošenja kupovnih odluka, vještinama za razvijanje čvrstih poslovnih odnosa s klijentima, poboljšanjem učinka prodaje, te ključnim faktorima uspjeha za uspješan prodajni razgovor.

Predavač na seminaru „Prodaja na EU tržištu – Organizacijsko kupovno ponašanje i vještine prodaje“ je prof.dr. Almir Peštek, Ekonomski fakultet u Sarajevu.

Za učešće na seminaru potrebno je poslati popunjen prijavni obrazac (prilog) na e-mail adresu mirza.konjo@komorabih.ba ili putem fax-a na broj +387 33 566 205. Broj mjesta je ograničen zbog čega se preporučuje blagovremena prijava. Krajnji rok za dostavljanje prijava je ponedjeljak, 28.08.2017. godine do 12:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi sa seminarom možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-204. Kontakt osoba je g. Mirza Konjo, saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK/STK BiH.

PREUZMI DOKUMENT:
Program.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave