Radionica "Predstavljanje vašeg proizvoda" by Peter Bruner

04.05.2017. 10:18 / Izvor: Akta.ba
Radionica 'Predstavljanje vašeg proizvoda' by Peter Bruner

U četvrtak 4.5.2017. od 16 do 17:30 u prostorijama SPARKa održat će se kratka radionicu na temu "Predstavljanje vašeg proizvoda".

U četvrtak 4.5.2017. od 16 do 17:30 u prostorijama SPARKa održat će se kratka radionicu na temu "Predstavljanje vašeg proizvoda". Namijenjena je startupima, ali i svim osobama koje žele unaprijediti svoje prezentacijske vještine.

Predavač je Peter Bruner, afirmirani stručnjak za pitching koji je svoje bogato iskustvo stekao kao pitch coach i CEO at Qriouz. Također, kao co-founder startupa OOSM podijelit će posjetiteljima korisne savjete i informacije o važnosti kvalitetnog predstavljanja pred potencijalnim partnerima, B2B/B2C korisnicima, sponzorima i investitorima. Važna stavka svakog dobrog pitch-a je i neverbalna komunikacija (stav, intonacija glasa itd.) na koju treba posebno obratiti pozornost.

Imat ćete priliku naučiti kako se dobro pripremiti za prezentaciju, kako komunicirati s publikom te kako se osloboditi treme pred javni nastup.

Prijavite se putem web stranice. Partner pri organizaciji eventa je Swiss Entrepreneurship Program. Događaj je besplatan, no broj mjesta je ograničen.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave