"Probudi se, Pokreni se, Osvijesti se" uz Ella vodu i u dm prodavnicama!

24.05.2017. 09:19 / Izvor: Akta.ba
'Probudi se, Pokreni se, Osvijesti se' uz Ella vodu i u dm prodavnicama!

Od svake kupljene boce sa posebnom etiketom Ella donira 10% u Ella Charity fond koji pomaže WHEP programu.

Prirodna izvorska voda Ella, brend sarajevske mljekare Milkos, i organizacija WHEP (Program osnaživanja zdravlja žena u Bosni i Hercegovini) u novembru 2016. su  potpisali ugovor koji za cilj ima zajedničku saradnju koja ce pomoći u ranoj prevenciji karcinoma dojke.

Ella Charity sa parolom "Probudi se, Pokreni se, Osvijesti se" nudi svima priliku da učestvuju kroz kupovinu prirodne izvorske vode Ella, u posebno urađenom dizajnu. Time svaki kupac doprinosi u podizanju svijesti o ovoj bolesti i u borbi za rano otkrivanje karcinoma dojke, jačanju onih koje su tu bolest pobijedile kao i onih koji se trenutno bore protiv karcinoma. U dm prodavnicama možete pronaći Ella Charity prirodnu vodu u pakovanju od 0,5l sa smart seal sportskim čepom koji sprečava prolijevanje proizvoda. Od svake kupljene boce sa posebnom etiketom Ella donira 10% u Ella Charity fond koji pomaže WHEP programu.

Ella izvire sa dubine 250 m na izvorištu "Vilenac", općina Ilidža. Izvorište je geografski smješteno ispod planine Igman i odlikuje se bogatom izdašnosti čiste, kvalitetne, prirodne izvorske vode. Pri pakovanju vode se ne dodaju nikakvi aditivi niti se dodatno prerađuje te je voda u potpunosti prirodna izvorska.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza