Bingo u potrazi za kupcima s muzičkim darom

28.07.2017. 10:30 / Izvor: Akta.ba
Bingo u potrazi za kupcima s muzičkim darom

Turneja počinje 28. jula u tržnom centru Kolodvorska, od 15 do 21 sat.

Svake godine ljeto bude obilježeno nekim muzičkim hitom, da li na lokalnom, regionalnom ili pak planetarnom nivou, poput sveprisutnog Despasita. Među pjesmama koje u BiH svi pjevuše tako se ovoga ljeta našao i hit “U Bingu Bingosi”, iz radionice vodećeg bh. trgovačkog lanca.

Nakon što su se u kampanju uključili poznati bh. muzički izvođači, red je došao i na kupce širom BiH.

U sklopu Bingostars turneje kupci, bez obzira na dob, spol i bilo kakvu drugu opredijeljenost moći će pokazati svoj talenat. Posjetioci trgovina imat će priliku da u karaoke stilu snime svoju verziju pjesme “U Bingu Bingosi”.

Turneja počinje 28. jula u tržnom centru Kolodvorska, od 15 do 21 sat. Naredna akcija je u objektu na Stupu 29. jula od 12 do 20 sati, dok je 4. avgust rezerviran za Vogošću, gdje će kupci moći pokazati svoje glasovne sposobnosti u terminu od 15 do 21 sat.

Bitno za napomenuti  je da će učesnici bez obzira na kvalitet svoje izvedbe biti nagrađeni, dok će najbolji od njih sudjelovati u promotivnom videu čime će turneja biti zaokružena.

U godini u kojoj je postao tržišni lider, domaći trgovački lanac ne prestaje sa zanimljivim iznenađenjima za potrošače koje poziva da se odazovu u što većem broju.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza