I to je moguće: Zaposlenici dvije firme u BiH kolegi kupili novi automobil

08.07.2017. 10:40 / Izvor: Akta.ba
I to je moguće: Zaposlenici dvije firme u BiH kolegi kupili novi automobil

Vjerojatno su svi čuli mnogo zanimjivih priča o nagrađivanju zaposlenika, međusobnom pomaganju, ali i nevjerojatnih skečeva gdje sudjeluje i sam direktor.

Nsoft i SPARK, kao član njegove grupacije, sigurno su jedan od motora hercegovačkog gospodarstva. Stotine zaposlenih mladih svaki dan u Mostaru rade za jednu od najbržerastućih tvrtki Hercegovine. Informatički div ne radi samo za sebe, već kroz SPARK pomaže mladim ljudima i njihovim startupima na trnovitom putu od ideje do tvrtke.

Da se radi više od obične tvrtke, potvrđuje i posljednji primjer. Vjerojatno su svi čuli mnogo zanimjivih priča o nagrađivanju zaposlenika, međusobnom pomaganju, ali i nevjerojatnih skečeva gdje je sudjelovao i sam direktor Igor Krezić.

Ovaj put su se zaposlenici zajedno okupili kako bi pomogli svome kolegi Ivanu koji je prije tjedan dana imao prometnu nesreću u kojem je nanešena velika materijalna šteta na njegovom automobilu, ali je srećom on prošao bez ozljeda.

Zaposlenici Nsofta i SPARKa odlučili su zajednički pomoći Ivanu da kupi novi automobil. Naravno, sve se odvijalo u tajnosti, a svatko od njih je dao svoj mali doprinos. Sve je rezultiralo velikim oduševljenjem i uručivanjem novog automobila Ivanu. Još jedan dokaz i primjer da postoje tvrtke u kojima su ljudske vrijednosti iznad poslovnih.

herzegovina.in

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza