Lamart posuđe samo u Amko marketima!

05.01.2017. 08:37 / Izvor: Akta.ba
Lamart posuđe samo u Amko marketima!

Amko marketi prvi na tržištu BiH na svojim policama imaju Lamart posuđe visoke kvalitete sa trogodišnjom garancijom sa oznakom Eco.

Amko marketi prvi na tržištu BiH na svojim policama imaju Lamart posuđe visoke kvalitete sa trogodišnjom garancijom sa oznakom Eco.

Brand "Lamart by Piere Lamart" predstavlja širok raspon modernog, pristupačnog posuđa i pribora za radosno kuhanje, koji unosi lakoću, kvalitetu i profinjenost u vašu kuhinju zahvaljujući kvalitenoj proizvodnji i modernom dizajnu, inspiriran filozofijom zaigrane kuhinje pokojnog francuskog kuhara Piera Lamarta.

Lamart je svačiji san za najluksuznijim proizvodima koji vam mogu biti pristupačni.  A to je upravo ono što Lamart brand dovodi do kuhinje u jednom domaćinstvu.

Primarni cilj je zadovoljstvo kupaca sa svim zamislivim zahtjevima koji se postavljaju na kuhinjski pribor za kuhanje u današnjim modernim kućanstvima. Linija kuhanje "Lamart Piere Lamart" je inspirirana iskustvom, stručnošću i razigranim pristupom kuhanju ovog jedinstvenog kuhara.

  • Lamrt posuđe je posuđe sa potpisom izrazite kvalitete koje nudi tri godine garancije.
  • Lamrt je prepoznatljiv brend na tržištu EU i kao takav zadovoljava sve standarde propisane materijale i kvalitetu.
  • Lamart proizvodi su ECO proizvodi bez PFTA & PFOA materijala.

"Lamart by Piere Lamart" , inspiriran filozofijom zaigrane kuhinje pokojnog francuskog kuhara Piera Lamarta. U središtu jedne od poznatih regija Bretagne, na plodnoj obali Atlantskog oceana, možete pronaći mali obiteljski restoran u kojem je kuhar Piere Lamart nekada radio. Ovaj srdačan i veseo Francuz je bio srce i duša  taverne.

Ljudi u susjedstvu ne mogu ga zamisliti bez njegove prugaste pregače koju je obično nosio preko svoje chef jakne svaki dan. Njegova tajna leži u njegovom gostoprimstvu, u načinu kako je tretirao svoje goste i u veselom pristupu svemu što je radio.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza