Lutrija BiH nastavlja podržavati razvoj bh. sporta

11.09.2017. 13:32 / Izvor: Akta.ba
Lutrija BiH nastavlja podržavati razvoj bh. sporta

Ostvarena saradnja s fudbalskim klubovima Želježničar, Sarajevo i Čelik

Lutrija Bosne i Hecegovine s ponosom nastavlja podržavati razvoj bh. sporta saradnjom s fudbalskim klubovima Željezničar, Sarajevo i Čelik. Potpisan je jednogodišnji ugovor koji će klubovima osigurati značajnu finansijsku podršku. Posebno raduje što će i vjerni navijači ovih klubova biti u prilici učestvovati u brojnim nagradnim igrama koje će Lutrija BiH prirediti za njih.

"Društveno odgovorno djelovanje utkano je u poslovnu politiku naše kompanije. Sretni smo što će podrškom Lutrije Bosne i Hercegovine, Željezničar izgraditi južnu tribinu stadiona Grbavica, a Čelik i Sarajevo našu podršku iskoristiti za dodatnu finansijsku stabilnost i razvoj klubova. Nismo zaboravili ni njihove najvatrenije navijače, koji su dvanaesti igrač na terenu te ćemo omogućiti da oni najsretniji na domaćim utakmicama pucaju penale i osvoje vrijedne novčane nagrade", naglasio je Edhem Pašukan, direktor Lutrije BiH.

Pozivamo sve navijače, da prate zvaničnu FB stranicu Lutrije BiH www.facebook.com/lutrija.ba  i učestvuju brojnim nagradnim igrama u kojima mogu osvojiti dresove, šalove, ali i ulaznice za utakmice.

            

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza