Miralem Pjanić zvijezda nove kampanje ASA osiguranja

09.05.2016. 13:59 / Izvor: Akta.ba

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac, Miralem Pjanić, glavni je akter još jedne kampanje ASA osiguranja.

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac, Miralem Pjanić, glavni je akter još jedne kampanje ASA osiguranja. Ovaj put, riječ je o seriji TV spotova s ciljem promocije različitih proizvoda ove domaće osiguravajuće kuće, lidera u isplati šteta na tržištu Bosne i Hercegovine. 

Prema riječima Amre Babić, stručne saradnice za marketing ASA osiguranja, ova druga po redu zajednička kampanja Miralema Pjanića i ASA osiguranja potvrda je uspješne saradnje u proteklim godinama.

"Miralem Pjanić se pokazao kao pravi izbor za lice naše kompanije, kako po mišljenju javnosti tako i po komentarima naših zaposlenika i klijenata. Ovo je prirodan spoj dva šampiona – Miralema Pjanića u fudbalu i ASA osiguranja, kao vodeće osiguravajuće kuće u isplati šteta", izjavila je Babićeva.

Trodnevno snimanje se odvijalo na različitim lokacijama u Rimu, a ekipu zaduženu za realizaciju činio je tim bosanskohercegovački profesionalaca iz Sarajeva,Travnika, Rima i Minhena, dok produkciju potpisuje produkcijska kuća Frame Plus iz Sarajeva.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza