Valentin Ilievski predsjednik Skupštine FK Sarajevo

20.12.2016. 10:35 / Izvor: Akta.ba
Valentin Ilievski predsjednik Skupštine FK Sarajevo

Sve odluke na sinoćnoj skupštini su donesene jednoglasno.

U svečanom salonu “Svetozar Vujović” u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, sinoć je održana vanredna sjednica Skupštine kluba, na kojoj je prisustvovao potreban broj delegata za donošenje odluka. Sve odluke na sinoćnoj skupštini su donesene jednoglasno.

Na sjednici, prisutni delegati ukazali su povjerenje Valentinu Ilievskom, koji je izabran za novog Predsjednika Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo. Ilievski, generalni direktor kompanije Messer BH Gas, istakao je svoje zadovoljstvo imenovanjem.

"Čast je biti Predsjednik Skupštine jednog poznatog fudbalskog kluba, koji je regionalno prepoznatljiv, i koji je svoje ime gradio na tradiciji dugoj sedamdeset godina. Hoću da svojim radom, zajedno sa svim zaljubljenicima u FK Sarajevo, ali u fudbal uopće, doprinesem uspješnim rezultatima kluba na svim poljima. Želim se zahvaliti delegatima na ukazanom povjerenju", kazao je Ilievski.

Također, osim izbora novog Predsjednika Skupštine, na večerašnjoj sjednici potvrđeni su prethodno imenovani članovi odbora direktora , kojim predsjedava gosp. Alen Hujić, te generalna direktorica, Sabrina Buljubašić. "Našim radom želimo omogućiti klubu sve potrebne preduvjete za stabilno poslovanje i usmjeriti klupske odjele, kako bi što efikasnije radili za dobrobit našeg kluba", kazao je Hujić.

"Koristim priliku da svim navijačima i simpatizerima Fudbalskog kluba Sarajevo poželim sretnu i uspješno Novu, Bordo-bijelu godinu, te da svi zajedno doprinesemo uspjehu našeg voljenog kluba", dodao je Hujić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza