Amko komerc otvorio je novi preuređeni supermarket na Kobiljoj Glavi

24.02.2017. 14:12 / Izvor: Akta.ba

Preuređeni supermarket prostire se na 400 m² savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora.

Preuređeni supermarket prostire se na 400 m² savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora. Novi supermarket kupcima nudi širok asortiman proizvoda za ugodnu porodičnu kupovinu.

Novitet u novouređenom supermarketu Amko komerca je odjel posuđa i široke potrošnje, kvalitetnog modnog i kućnog tekstila, malih kućanskih aparata i bogat izbor igračaka za najmlađe.

Minela Džuho menadžerica odjela za odnose s javnošću, istakla je da su ponosni na činjenicu da je sarajevsko naselje Kobilja Glava dobilo trgovinu uređenu u skladu sa najmodernijim svjetskim standardima arhitekture.

"Vrijedno smo radili nekoliko mjeseci na izgradnji ovog objekta, posebna pažnja je posvećena uređenu eksterijera i interijera, napravljenog pema novom konceptu gradnje i dizajna. Novi koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za naše kupce".

Amko komerc kako je kazala Džuho nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj posluje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti