AS Group otvorila vrata: BM Line proizvodi na preko 4000 prodajnih mjesta

28.02.2017. 13:24 / Izvor: Akta.ba

BM Line je vlastita linija kompanije BM Logistic koju čine proizvodi za autokozmetiku i kućnu hemiju.

Bh. kompanija BM Logistic nastavlja širenje na domaćem tržištu. Od marta će proizvodi BM Line biti dostupni građanima u preko 4000 prodajnih objekata širom Federacije BiH.

Rezultat je to saradnje koju su protekle sedmice uspostavili AS Group i BM Logistic a zahvaljujući kojoj će proizvodi pod brendom BM Line sada lakše naći put do kupaca ne samo u Kantonu Sarajevo nego i na cijeloj teritoriji Federacije BiH.

BM Line je vlastita linija kompanije BM Logistic koju čine proizvodi za autokozmetiku i kućnu hemiju.

"Saradnja sa AS Group koja je jedna od naših najuspješnijih kompanija itekako je značajna za nas. Kao i većina domaćih proizvođača, susrećemo se sa problemom kvalitetnog plasmana na tržište koje je preplavljeno uvoznim proizvodima. Domaći proizvođači nemaju nikakvu prednost u odnosu na strane a nije rijedak slučaj da u trgovinama nalazite uglavnom strane proizvode iako naši ni po čemu ne zaostaju za njima. Zbog toga smo u BM Logisticu zadovoljni što je AS Group prepoznala naš kvalitet i dala nam priliku da svoj kvalitet dokažemo i kupcima širom Federacije BiH", kaže Mirnes Bošnjaković, direktor BM Logistica.

BM Line obuhvata sredstva za čišćenje staklenih površina, univerzalna sredstva za čišćenje, solnu kiselinu, varikinu, destilovanu voda, čistače za sanitarije, deterdžente za suđe, tečne sapune,  osvježivače prostora, auto šampone, sjaj za gume, staklice za vjetrobranska stakla.

Osim kvaliteta, proizvode krase i atraktivan dizajn i povoljne cijene.

Više o proizvodima BM Line možete pronaći na web stranici www.bml.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti