EuroExpress otvorio paket shop u Trnu

12.04.2017. 08:14 / Izvor: Akta.ba

Kompanija EuroExpress brza pošta otvorila je još jednu poslovnicu – Paket Shop u Trnu.

Kompanija EuroExpress brza pošta otvorila je još jednu poslovnicu – Paket Shop u Trnu (Laktaši) koji nalazi se na adresi Cara Dušana 64a. Radno vrijeme novootvorenog Shop-a je od 9.00 do 18.00 časova, od ponedjeljka do petka, a tokom mjeseca aprila radno vrijeme subotom je od 9 do 14 časova.

U namjeri da svojim korisnicima usluga i na ovaj način izađe u susret EuroExpress razvija projekat Paket Shop-ova koji na jednom mjestu nude kompletnu uslugu od slanja do pakovanja. U Paket Shopu Trn obavlja se prijem manjih pošiljaka za domaći i međunarodni transport, usluge pakovanja koje obezbjeđuju dodatno osiguranje pošiljaka, kao i preuzimanje manjih paketa.

EuroExpress brza pošta je lider u kurirskoj djelatnosti na teritoriji Bosne i Hercegovine. Mrežu distributivnih centara čini 11 gradova u BiH sa do sada otvorenih šest paket shop-ova.

Podsjećamo da je EuroExpress brza pošta od 2014. godine licencirani zastupnik FedEx-a za tržište BiH, te da Vam možemo ponuditi avioprevoz pošiljaka u više od 220 država širom svijeta.

Više info o uslugama možete dobiti u Paket Shop-u ili pozivom na besplatni broj Call Centra 0800 51 100.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti