Facebook verifikovao Akta.ba portal

15.03.2017. 09:39 / Izvor: Akta.ba
Facebook verifikovao Akta.ba portal

Popularna "plava kvačica" koju vam Facebook dodijeli je vid garancije kompanije u pogledu autentičnosti Facebook stranice.

Facebook profil Akta.ba portala danas je dobio i zvaničnu verifikaciju, odnosno "plavu kvačicu" Facebooka.

Inače, verificirane stranice imaju plavu oznaku (kvačica) pored naziva, kao i u rezultatima pretraživanja, odnosno gdje god se spominje stranica te tako korisnici mogu znati da se radi o nekoj zvaničnoj stranici.

Popularna "plava kvačica" koju vam Facebook dodijeli nakon uspješne verifikacije je vid garancije kompanije u pogledu autentičnosti Facebook stranice i osobe ili organizacije koju predstavlja.

U slučaju našeg portala jako je važno povjerenje naših posjetilaca/čitalaca, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo. A osim na portalu, možete nas naći i na https://www.facebook.com/Aktaba-367705389830/?fref=ts.

Na društvenoj mreži Facebook imamo 10.247 pratilaca i sve to vrijeme nastojimo informisati vas tačno i pravovremeno nudeći vam pouzdane informativne, ali i zabavne sadržaje.

Podršku kod verifikacije Akta.ba je dobilo od Agencije za web marketing Lilium Digital Communication Ltd sa sjedištem u Londonu, koju su osnovali mladi poduzetnici iz Sarajeva.

Više o "plavoj kvačici" možete pročitati OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti