Hrvatska obrtnička komora i ove godine na sajmu ZEPS 2017

05.09.2017. 11:17 / Izvor: Akta.ba
Hrvatska obrtnička komora i ove godine na sajmu ZEPS 2017

Iz ZEPS-a ističu da će se na izložbeno-informativnom štandu Hrvatske obrtničke komore biti prezentiratirani, u najvećoj mjeri, proizvodni obrti...

Hrvatska obrtnička komora (HOK) se ove godine predstavlja sa svojim članicama na 24. Generalnom bh sajmu ZEPS 2017 u Zenici. 

Iz ZEPS-a ističu da će na izložbeno-informativnom štandu Hrvatske obrtničke komore biti prezentiratirani, u najvećoj mjeri, proizvodni obrti (obrada metala, proizvodnja proizvoda od metala, obrada plastičnih masa, strojogradnja, komponente u proizvodni auto-dijelova, lijevanje metala…).

Na štandu će posjetiteljima biti predstavljen poslovni CD Hrvatske obrtničke komore "Poslovne informacije“, katalozi tradicijskih obrta, metaloprerađivača i građevinske industrije, a posjetiteljima štanda će na raspolaganju biti i dežurni djelatnik Hrvatske obrtničke komore za sve upite vezane uz hrvatsko obrtništvo i rad Komore.

Pozivaju sve zainteresirane poduzetnike Bosne i Hercegovine da posjete štand Hrvatske obrtničke komore na sajmu ZEPS 2017. u Zenici i  uvjere se u ponudu hrvatskih obrtnika i mogućnosti poslovne suradnje.

HOK smatra ZEPS važni sajmom koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga, sklapanje novih poslovnih kontakata i poslova kao i informiranje o ponudi izlagača iz Bosne ni Hercegovine i drugih država sudionica sajma.

Iz ZEPS-a navode da je Hrvatska obrtnička komora proteklih godina na sajmu u Zenici prezentirala, bilo proizvodima, bilo promotivnim materijalima, preko 200 hrvatskih obrtnika i poduzetnika od kojih je velik broj našao poslovne partnere ne smo na tržištu Bosne i Hercegovine već i šire, a praksa prezentacije članova Komore nastavlja sa i u 2017. godini.

Tome je, navode, pridonijela poslovna suradnja sa Obrtničkom komorom Federacija Bosne i Hercegovine, Obrtničkom komorom Zeničko-dobojskog kantona i Obrtničkom komorom Tuzlanskog kantona, sa kojima Hrvatska obrtnička komora njeguje dobru poslovnu suradnju i planira i nadalje surađivati na poslovnom povezivanju članova i zajedničkoj promociji obrtništva dviju zemalja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti