Javni poziv za financiranje biznisa za marginalizirane grupe žena

25.05.2017. 07:45 / Izvor: Fena
Javni poziv za financiranje biznisa za marginalizirane grupe žena

Program podrške marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa usmjeren je na poticanje žena na samostalno osnivanja poduzeća ili obrta.

Ured općinskog načelnika Livna objavio je javni poziv za financiranje biznisa za marginalizirane grupe žena.

Program podrške marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa usmjeren je na poticanje žena na samostalno osnivanja poduzeća ili obrta, a provodi se u suradnji s USAID-ovim Programom podrške marginaliziranim grupama.

Pravo na dodjelu sredstava iz Fonda za razvoj biznisa imaju žene žrtve nasilja, samohrane majke, nezaposlene mlade žene do 35 godina starosti te žene s invaliditetom ili s djetetom s invaliditetom.

Na natječaju mogu sudjelovati žene, pojedinačno ili u grupi, koje se u trenutku podnošenja prijave ne mogu okarakterizirati kao poduzetnice, iako su to nekada bile.

Ideja koja se prijavljuje mora se obraditi kao poslovni plan, a prihvatljive su sve djelatnosti osim trgovine i ugostiteljstva (izuzev originalnih ideja vezanih za turizam i domaće proizvode), pod uvjetom da se realiziraju na području općine Livno.

Financiranje uspješno ocjenjenog poslovnog plan podržat će se iz sredstva Fonda u maksimalnom iznosu do 10.000 maraka i pokrivat će djelomično ili u potpunosti sve prihvatljive troškove.

Javni poziv otvoren je do 8. lipnja 2017. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti