Knežević Entering - Bar za kvadrat bolji!

26.07.2016. 15:30 / Izvor: Akta.ba
Knežević Entering - Bar za kvadrat bolji!

Pored podopolagačkih radova, u saradnji sa partnerima, obezbijeđuju vam i izvođenje svih završnih radova u građevinarstvu, te kompletno opremanje komercijalnih i rezidencijalnih objekata.

Knežević Entering d.o.o. je kruna uspješnog poslovanja zajedničke zanatske radnje Parketar Knežević koja se kvalitetom i ozbiljnošću izborila za lidersku poziciju na području sjeverozapadne BiH u kategoriji ugradnje podnih obloga. (preko 50,000m2 godišnje)

Preduzeće je pokrenuto sa cijlem što kvalitetnijeg ispunjenja potreba kupaca, bilo da se radi o individualnim investitorima, građevinskim preduzećima ili parketarima.

Kadrovsko usavršavanje i konstantno obnavljanje mašinskog parka, čini Knežević Entering d.o.o spremnima da odgovore na najinstančanije zahtjeve tržišta u pogledu projektovanja, nabavke i ugradnje bilo kojeg tipa podne obloge.

Pored podnih obloga, u mogućnosti su i obezbijediti izvođenje svih završnih radova u građevinarstvu, uz vlastito učešće kvalitetnih materijala stalnih dobavljača iz zemlje i inostranstva, ali i osmisliti kompletan enterijer Vaših objekata.

Ugradnju svih podnih obloga iz svoje ponude, rade stručno, vlastitom radnom snagom, certifikovanom od strane proizvođača materijala. Radovi se izvode pod nadzorom rukovodioca, te nadzornim organima investitora.

Pored podopolagačkih radova, u saradnji sa partnerima, obezbijeđuju Vam i izvođenje svih završnih radova u građevinarstvu, te kompletno opremanje komercijalnih i rezidencijalnih objekata.

Investitori i naručioci, odnosno klijenti zahtijevaju i usluge viskog kvaliteta i pouzdanosti. Knežević Entering d.o.o se opredijelio da preuzme sve potrebne aktivnosti da razumije, prepozna i zadovolji sve zahtjeve i očekivanja.

Sistem upravljanja kvalitetom je kreiran prema zahtjevima standarda serije ISO 9001:2008 da prati i upravlja prodajom, isporukom i ugradnjom parketa i podova (zahtijevanog) specifičnog kvaliteteta, u ugovorenom roku i sa najmanjim troškovima. U ostvarenju navedenog nastoje da zahtjevi klijenata – investitora i naručilaca budu u potpunosti ispunjeni, da po tome budu prepoznatljivi na tržištu. Mjerilo zadovoljstva klijenata  biće jačina stiska ruke nakon obavljenog posla i predstavljaće osnovu za dalju saradnju.

Istovremeno rade na uspostavljanju čvrste poslovne saradnje sa dobavljačima, koja je zasnovana na profesionalnom odnosu i uz obostranu korist i zadovoljstvo.

Stručnost, kvalifikacije i iskustva svih zaposlenih, kao i raspoložive materijalne resurse usmjeravaju na izgradnju, održavanje i neprekidno poboljšanje efektivnosti sistema upravljanja kvalitetom.

Knežević Entering d.o.o odlučni su u opredjeljenju da kvalitet ne predstavlja samo cilj, nego i osnovu daljeg opstanka, razvoja i uspješnosti. Zbog toga on čini sastavni dio poslovne politike preduzeća. Nivo kvaliteta usluga mora da bude usaglašen sa zahtjevima i očekivanjima investitora, odnosno naručilaca projekta, propisima i standardima. Osnovni cilj kompanije Knežević Entering je: “Biti pouzdan partner koji primjenjuje najviše standarde poslovanja i garantuje visok kvalitet usluga.“

Na ovaj način Knežević Entering d.o.o nastoji ostvariti i ostale ciljeve:

  • povećanje obima poslovanja,
  • povećanje profita i smanjenje troškova poslovanja,
  • najviši mogući novi zadovoljstva klijenata po obavljenom poslu,
  • povećanje radne motivacije i životnog standarda zaposlenih, unapređenje njihove kvalifikovanosti, odnosno stručnosti i kompetencija kroz kontinuiranu obuku i edukaciu,
  • uspostavljanje i održavanje dugoročnih, obostrano korisnih odnosa sa dobavljačima svih roba i usluga.

Odgovornost za realizaciju ciljeva imaju svi zaposleni u preduzeću Knežević Entering, a posebnu odgovornost snosi uprava preduzeća, uz obavezu poštovanja zakona i propisa kojima se ova oblast uređuje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti