Knežević Entering našem tržištu ponovo donosi inovacije

24.10.2016. 15:24 / Izvor: Akta.ba

Jačajući svoje partnerske odnose, Knežević Entering i J.F.Amonn SPA, tržištu BiH donose inovacije na polju pasivne zaštite od požara.

Jačajući svoje partnerske odnose, Knežević Entering i J.F.Amonn SPA, tržištu Bosne i Hercegovine donose inovacije na polju pasivne zaštite od požara za konstrukcije i objekte izgrađene od čelika, drveta i betona.

Proizvodni program Amotherm se od proizvoda prisutnih na našem tržištu razlikuje u tome što nudi kompletna tehnička rješenja po osnovu popisa konstrukcije, vrste profila, namjene objekta i potrebe zaštite izražene u minutaži R30, R60, R90..., kao i pripremom kompletnog tehnološkog procesa primjene, bilo da se ista vrši radionički ili na samom objektu, ali i kontroli, mjerenju i atestiranju izvedenih radova za svaki objekat.

Ozbiljnost proizvodnog programa i zaštitu koju pruža, najbolje oslikava činjenica da je isti korišten u izgradnji novih aerodroma u Rimu i Bangkoku, te sanaciji „La fenice“ teatra u Veneciji nakon požara, ali tu je i čitav niz drugih prestižnih komercijalnih, rezidencijalnih i industrijskih objekata širom svijeta.

Ipak, najvažnija referenca Amotherma je - čuvanje ljudskih života.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti