Logosoft: Postani LoGO! i zabavljaj se u naredne dvije godine

01.12.2016. 12:17 / Izvor: Akta.ba
Logosoft: Postani LoGO! i zabavljaj se u naredne dvije godine

Iz Logosofta poručuju: "Postani LoGO! i zabavljaj se u naredne dvije godine uz najniže cijene telekom usluga na tržištu"

Iz Logosofta poručuju: "Postani LoGO! i zabavljaj se u naredne dvije godine uz najniže cijene telekom usluga na tržištu"

Zima je već tu. Praznično raspoloženje je iza ćoška, a iz Logosofta najavljuju da i dalje nastavljaju trend u kojem njihove usluge:  televiziju, internet, fiksnu i mobilnu telefoniju, možete koristiti po trenutno najnižim cijenama na bh. tržištu  i to u periodu od 2 godine od dana kada postanete LoGO! korisnik.

"Pored toga što pružamo izuzetno kvalitetne telekom usluge, mislimo i na onu, nezaobilaznu, financijsku stranu – kako omogućiti našim korisnicima kvalitetan servis uz nižu cijenu. Kroz ovu akciju kreirali smo uslove u kojima svaki naš građanin može pronaći LoGO! paket za sebe,"  poručuju iz Logosofta.

Uz više od 200 domaćih, regionalnih i stranih digitalnih tv kanala, super brzi internet, besplatne pozive u fiksnoj i bonus minute u fiksnoj i mobilnoj telefoniji te uz bonus SMS poruke i neograničen mobilni internet, zabava je zagarantovana.

Uz Logosoftovu SUPER TV ne propustite više niti jednu tv emisiju koju pratite. Snimite ih, pauzirajte, premotajte...i do 120 sati unazad. POTPUNO BESPLATNO!

I to nije sve.

Postanite LoGO! korisnik i počastite se sa jednim od uređaja iz Logosoftove ponude po povoljnijim cijenama i to na rate. Posebno izdvajamo televizor Tesla po cijeni već od 100 KM, a za one koji planiraju kupovinu mobilnog uređaja izdvajamo Huawei Y6,  mobitel elegantnog dizajna i odličnih performansi, po cijeni već od 1 KM. 

Više informacija o načinu kako postati korisnik usluga Logosofta i samoj akciji, koja traje do 31. januara 2017. godine, potražite na sljedećem linku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti