Makedonska firma traži partnera za pametno rješenje kućne automatizacije

16.08.2017. 12:17 / Izvor: Akta.ba
Makedonska firma traži partnera za pametno rješenje kućne automatizacije

Potencijalni partneri trebaju promicati rješenje na svojim lokalnim tržištima, osigurati prodaju s tehničkom podrškom.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, putem Evropske preduzetničke mreže (Enterprise Europe Network- EEN), pronalazi bh. privrednicima odgovarajućeg poslovnog partnera u inostranstvu. Stoga je u okviru tehnološke saradnje za mjesec juli/august 2017. godine objavljen poziv za saradnju sa makedonskim poduzećem koje traži partnera za pametno rješenje kućne automatizacije za praćenje i kontrolu električnih sustava i uređaja, saznaje Akta.ba poslovni portal.

Od partnera se očekuj da se uključi u predloženo rješenje u postojeći portfelj proizvoda/usluga pod uvjetima komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

"Potencijalni partneri trebaju promicati rješenje na svojim lokalnim tržištima, osigurati prodaju s tehničkom podrškom. Makedonsko poduzeće će pružati tehničku pomoć kada je to potrebno tijekom cijelog procesa. Partneri su sva poduzeća koje rade na području sustava kućne automatizacije, energetske učinkovitosti i prodavača internetskih platformi", navedeno je u pozivu.

Inače, makedonskafirma je specijalizirana za kućnu automatizaciju i nudi pametan sustav nadzora i upravljanja električnim instalacijama i uređajima. Sustav je baziran na oblaku s visokim kapacitetom praćenja i ne zahtijeva izmjenu postojećih instalacija. Različite funkcije praćenja i sigurnosti dostupne su putem mobilnih i desk aplikacija koje omogućuju povećanu energetsku učinkovitost, sigurnost i zaštitu uređaja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti