Na Ilidži otvoren Šoping centar Sarajevo Waves

21.08.2017. 21:10 / Izvor: Akta.ba
Na Ilidži otvoren Šoping centar Sarajevo Waves
OTVORI GALERIJU

Kompleks Sarajevo Waves po završetku gradnje sastojat će se od pet centralnih, odnosno trinaest objekata koji će nuditi ugodne, svijetle i prozračne stambene jedinice.

U okviru luksuznog kompleks savremenih zgrada "Sarajevo Waves" u naselju Otes na Ilidži danas je zvanično otvoren Šoping centar Sarajevo Waves.

Presijecanjem vrpce Centar su svečano proglasili otvorenim investitor Fahad Alkhannah, načelnik općine Ilidža Senaid Memić, te direktor Amko komerca Muamer Aleta.

U okviru novootvorenog Centra kako je već najavljivao poslovni portal Akta.ba svoja vrata su otvorili supermarket Amko komerc, salon namještaja Best pro, restoran Waves, Smartphone shop, te frizersko-kozmetički salon i solarijum Divine.

Ovom prilikom načelnik Općine Ilidža Senaid Memić kazao je kako je važno da sve inovacije koje nam savremenost donosi dočekamo raširenih ruku, te da se zajedničkim snagama – i političari ali i građani, potrude zadržati investitore koji odluče svojim novcem unapređivati naše živote na različitim nivoima.

Direktorica marketing sektora Amko komerca Minela Džuho kazala je kako je novi prodajni objekat  Amko komerca smješten u prizemlju Šoping centar Sarajevo Waves izgrađen od najkvalitetnijih materijala praćenim svjetskim dizajnom i arhitekturom.

"Novi supermarket Amko komerca proseže se na više od 500 m2 savremeno  opremljenog i uređenog prodajnog prostora u kojem se kupcima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. Uz izuzetno povoljne cijene svih proizvoda, svojim kupcima Amko komerc će ponuditi bogat izbor domaćih proizvoda, rasnovrstan asortiman na odjelima sa svježim voćem i povrćem, delikatesom i mesnicom", kazala je Džuho.

Na dan otvaranja za kupce, odnosno u utorak 22. augusta Amko je pripremio akcijske cijene i sniženja, promocije i degustacije, poklone, te za mališane , druženje sa omiljenim maskotama.

Direktor kompanije Compact Invest Sultan Alkhannah je kazao kako je sretan zbog saradnje ostvarene u ovom dijelu BiH.

Napomenu je kako je vrijednost cijele investicije Sarajevo Wavesa 50 miliona, dok je vrijednost prvootvorene zgrade sa pratećim objektima oko 10 miliona KM.

Podsjećamo, da će se kompleks Sarajevo Waves po završetku gradnje sastojati od pet centralnih, odnosno trinaest objekata koji će nuditi ugodne, svijetle i prozračne stambene jedinice prilagođene potrebama čovjeka 21. stoljeća. Svi stanovi imaju velike terase s pogledima na rijeku Željeznicu i olimpijske planine Igman i Bjelašnicu.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti