Otvoren prodajni centar Amko komerca u Pionirskoj dolini u Sarajevu

29.12.2016. 09:55 / Izvor: Akta.ba
Otvoren prodajni centar Amko komerca u Pionirskoj dolini u Sarajevu
OTVORI GALERIJU

Ova kompanija u 2017. godini planira otvoriti još tri prodajna centra na području ove lokalne zajednice.

U prisustvu velikog broja zvanica i građana načelnik Općine Centar Sarajevo Nedžad Ajnadžić i vlasnik komapnije "Amko komerc" d.o.o Muamer Aleta svečanim presijecanjem vrpce su u srijedu, 28. decembra 2016. godine otvorili novi prodajni centar Amko komerca u Pionirskoj dolini.

U ime menadžmenta kompanije "Amko komerc" d.o.o prisutnima se obratila Minela Džuho i tom prilikom istakla da su u ovoj kompaniji ponosni na činjenicu da je u novi objekat zaposleno 30 novih uposlenika.

"Posebno smo zahvalni Općini Centar na čelu sa načelnikom Nedžadom Ajnadžićem koja je pomogla u realizaciji kompletnog projekta izgradnje ovog poslovno-sportskog centra. Imali smo punu podršku lokalne vlasti u implementaciji investitorskih aktivnosti", kazala je Džuho.

Ajnadžić je čestitao na ovom velikom poslovnom uspjehu i upoznao prisutne da će ova kompanija u 2017. godini otvoriti još tri prodajna centra na području ove lokalne zajednice.

"Općina Centar podržava projekte koji stvaraju novu vrijednost jer prije svega želimo biti atraktivan prostor za investitore. Od ukupno trideset uposlenih u ovom prodajnom objektu, njih petnaest je sa područja općine Centar. Naše zadovoljstvo je što smo imali priliku da podržimo ovu dobru ideju i da u administrativnom smislu suportiramo sve što se događalo ovdje na ovom prostoru. Sretni smo što ovaj prodajni objekat u ponudi ima bogat izbor domaćih proizvoda i što na taj način svi zajedno podržavamo veliku akciju 'Kupujmo domaće' ", naglasio je Ajnadžić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti