Penny plus dodijelio priznanja za najbolje radnike u 2016. godini

30.12.2016. 08:22 / Izvor: Akta.ba

Povodom kraja uspješne poslovne godine firma Penny plus d.o.o. Sarajevo je organizovala novogodišnju zabavu za svoje uposlenike.

Povodom kraja uspješne poslovne godine firma Penny plus d.o.o. Sarajevo je u prostorijama Uprave društva u Vogošći organizovala novogodišnju zabavu za svoje uposlenike, uručivši posebna priznanja najboljim radnicima.

"Godina iza nas ja za našu firmu bila višestruko značajna, prije svega jer smo u ovoj godini obilježili 20 godina postojanja. Potom, u ovoj godini smo otvorili i dvije nove poslovnice, tačnije dva Penny marketa čime smo našu ponudu zaokružili. U protekle dvije decenije više smo bili poznati kao firma u čijim prodajnim centrima se snadbijevamo građevinskim materijalima i drugim alatima, ali taj imidž se znatno mijenja jer sve više naši prodajni centri postaju prepoznatljivi kao mjesto porodičnog shopinga, gdje za svakog člana domaćinstva se može pronaći nešto", istakli su iz Penny plusa.

Tradicionalno decembarska zabava se koristi kao prilika da se uz ugodno druženje osvrnu na poslovne uspjehe, te da se iskaže zahvalnost uposlenicima i kolegama koji su tokom 2016. godine postigli najbolje rezultate.

"Uvjereni smo da ćemo naredne godine, zajedno sa našim vjernim kupcima i poslovnim partnerima, imati još više razloga za slavlje. U planu je mnogo noviteta od čega i otvaranje još Penny marketa na području Sarajeva, otvaranje Penny plus poslovnica u drugim bh. gradovima te pokretanje online kupovine", poručili su iz uprave Penny plus.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti