Povjerenje koje spaja: Održan EuroExpress Business Partner Day

16.12.2016. 12:48 / Izvor: Akta.ba

U sklopu najave ulaska u 10-tu godinu poslovanja kompanija EuroExpress brza pošta organizovala je prvi Business Partner Day 2016.

U sklopu najave ulaska u 10-tu godinu poslovanja kompanija EuroExpress brza pošta organizovala je prvi Business Partner Day 2016. pod sloganom "Povjerenje koje spaja“.

Druženju, koje je upriličeno u prostorijama HS Pivnice u Sarajevu, prisustvovao je značajan broj predstavnika privrede iz cijele BiH, javnog sektora kao i bh. medija.

"Povjerenje, koje su nam u proteklih devet godina poklonile brojne kompanije kao i svi ostali korisnici usluga, naše je najveće naslijeđe i najvažnija obaveza.  U tom smislu, svjesni smo da imamo svakodnevnu zadaću da iznova opravdamo ukazano povjerenje ali i da njegujemo partnerske odnose“, istakao je Marinko Tomić, generalni direktor EuroExpress-a.

Tomić je, u uvodnom obraćanju, naveo da je vrlo važno da privrednici iz različitih oblasti međusobno razmjenjuju iskustva i da zajedno iznalaze načine za prevazilaženje izazova koje svjetski trendovi nameću, a u sklopu domaćih zakonodavnih i administrativnih okvira.

U okviru Business Partner Day-a, prisutni su mogli da se prisjete i noviteta  koji su obilježili ovu godinu u radu EuroExpress brze pošte poput uvođenja usluga dnevne gradske dostave i transporta temperaturno osjetljivih pošiljaka, otvaranja paket šopa u Bijeljini i Vitezu, uvođenja sistema PDA uređaja i dr.

Pored toga, najavljena su i poslovna unapređenja za narednu godinu, koja počinje sa uvođenjem ISO standarda za kvalitet, ali i sa mnogo drugih tehničko-tehnoloških inovacija i usavršavanja procesa rada.

EuroExpress brza pošta jedna je od vodećih kompanija u oblasti pružanja usluga dostave paketa u BiH, i treću godinu za redom licencirani zastupnik FedEx-a za tržište BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti