Prilika za mlade: Započnite karijeru u vodećoj naftnoj kompaniji u BiH

21.03.2017. 09:43 / Izvor: Akta.ba
Prilika za mlade: Započnite karijeru u vodećoj naftnoj kompaniji u BiH

Holdina već četvrtu godinu  u sklopu Growww programa pruža priliku mladima da steknu prvo radno iskustvo kroz pripravnički staž.

Holdina već četvrtu godinu  u sklopu Growww programa pruža priliku mladima da steknu prvo radno iskustvo kroz pripravnički staž u vodećoj kompaniji naftne industrije u Bosni i Hercegovini. Ovaj put prilika za dobijanje jednogodišnjeg pripravničkog staža pruža se u Službi upravljanja ljudskim resursima.

"Zadovoljstvo nam je što i ove godine implementiramo Growww program koji će mladim talentima omogućiti sticanje prvog radnog iskustva i svakodnevno učenje od stručnjaka iz našeg tima. U Holdini  posebnu pažnju posvećujemo mladim visokoobrazovanim talentima u BiH, te smo ponosni što im možemo pružiti priliku za poslovni razvoj", izjavila je Selma Hadžović, direktorica Službe upravljanja ljudskim resursima.

Growww je program zapošljavanja namijenjen visokoobrazovanim mladim ljudima kojima se kroz jednogodišnji pripravnički program pruža prilika za upoznavanje i bolje razumijevanje specifičnosti naftne industrije, te njenih ključnih djelatnosti. Kroz pripravnički staž, odabranim kandidatima se dodjeljuju ambiciozni poslovni ciljevi i zadaci, ali im se pruža i prilika da uče od mentora, iskusnih kolega koji ih prate u radu.

Svi zainteresirani kandidati pozvani su da se prijave na oglas do 7. aprila 2017. putem online aplikacije  gdje mogu pronaći i više informacija o samom programu i traženom stručnom profilu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti