Proizvodi firme Knežević Entering iduće godine dostupni i albanskim kupcima

01.12.2016. 14:04 / Izvor: Akta.ba

Proizvodi ove kompanije će albanskim kompanijama i građanima biti dostupni putem distributivne mreže čija je izgradnja već počela.

Kompanija Knežević Entering d.o.o.  iz Laktaša se u periodu 24.-28. novembra ove godine drugi put predstavila kupcima u Albaniji, na međunarodnom sajmu u Tirani "Panair 2016".

Marko Knežević, vlasnik kompanije kaže kako je potencijalnim partnerima predstavljena kompletna ponuda parketa, podova, laminata, pratećih materijala i usluga.

"Na ovoj sajamskoj manifestaciji je prvo zvanično pojavljivanje imala i gama hemijskih proizvoda Amonn – Stufex  (prajmeri i ljepila za parket) koji dolaze iz proizvodnog pogona Entering HIP u Prijedoru", kaže Knežević.

Imajući u vidu da je građevinsko tržište Albanije u velikoj ekspanziji, Knežević kaže kako je ostvaren veliki broj značajnih kontakata, postignuti su prvi preliminarni dogovori, te se očekuje da će proizvodi iz Knežević Enteringa već od početka 2017. godine biti dostupni svim albanskim kupcima, kako kompanijama, tako i građanima, putem distributivne mreže čija je izgradnja već počela.

Panair 2016. u Tirani predstavlja jedan od početnih koraka ka stvaranju snažne Entering grupe, čija je vizija postati regionalni lider u segmentu podnih obloga i pratećih materijala, uz već dobro poznato pravilo: bar za kvadrat bolji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti