Sarajevo Business Forum najbolji poslovno-investicijski projekt regiona

08.08.2017. 09:27 / Izvor: Akta.ba
Sarajevo Business Forum najbolji poslovno-investicijski projekt regiona

U Cazinu je 3. avgusta održana svečana akademija "Dan i mjeseci Evrope u BiH – Cazin 2017" koju tradicionalno organizuje Evropski pokret u BiH.

Foto: Klix.ba

U Cazinu je 3. avgusta održana svečana akademija "Dan i mjeseci Evrope u BiH – Cazin 2017" koju tradicionalno organizuje Evropski pokret u BiH, a na kojoj su dodijeljene brojne nagrade najzaslužnijim pojedincima i kolektivima  koji su svojim radom dali zanačajan doprinos uspjehu evropskih integracija BiH.

Međunarodna investicijska konferencija - Sarajevo Business Forum (SBF), koju već osam godina organizira BBI banka, dobila je priznanje: "Najbolji poslovno-investicijski projekt regiona“. Nagradu je u ime BBI banke primio Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija BBI banke i član Koordinacionog tima Sarajevo Business Foruma 2017.

"Sarajevo Business Forum dobar je primjer uspješne saradnje javnog i privatnog sektora. Tokom osam godina SBF je postao jedan od najvećih i najvažnijih poslovnih i investicijskih događaja za region Jugoistočne Evrope. Svake godine na SBF-u okupimo vodeće investitore i poslovne ljude iz cijelog svijeta. Na Forumu oni imaju priliku upoznati se s mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regije", kazao je Selimović koji je u ime Bosna Bank International učestvovao i na biznis forumu koji je organizovan u Cazinu.

Sarajevo Business Forum je postao globalna platforma za promociju projekata i privrednih potencijala, analizu i pripremu projekata, te adekvatnu prezentaciju privrednih potencijala, kao i uvezivanje privrednika i investitora na individualnom i institucionalnom nivou, s ciljem unapređenja ekonomije Bosne i Hercegovine i regiona. Do sada je, u proteklih 8 godina, na Sarajevo Business Forumu učestvovalo preko 8.000 učesnika, a detalji su dostupni putem web stranice www.sarajevobusinessforum.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti