SurTec Eurosjaj lider u površinskoj zaštiti metala

02.08.2017. 09:04 / Izvor: Akta.ba
SurTec Eurosjaj lider u površinskoj zaštiti metala

Osnovna djelatnost kompanije je proizvodnja i plasman hemikalija za galvanotehniku, industrijskih odmašćivača i usluge površinske zaštite.

SurTec - Eurosjaj d.o.o. je kompanija osnovana 1996. godine kao jedna od prvih "Joint venture" aktivnosti u BiH sa firmom SurTec International (Njemačka), a od 2010. godine SurTec - Eurosjaj postaje 100% bosanskohercegovačka firma sa aspektom razvoja dijela površinske zaštite bazirane na SurTec tehnologiji i postaje generalni zastupnik SurTec, OKS i Kluber brenda.

Osnovna djelatnost kompanije je proizvodnja i plasman hemikalija za galvanotehniku, industrijskih odmašćivača i usluge površinske zaštite. Za 20 godina rada mogu se pohvaliti sa 20 različitih tehnologija u površinskoj zaštiti metala na jednoj lokaciji sto nas čini jedinstvenim na širem prostoru regije, ispunjavajući visoke standarde koje su postavili korisnici usluga na polju zaštite metala.

SurTec-Eurosjaj ima implementiran sistem upravljanja kvalitetom i okolinom ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Nadzor nad sistemima vrsi TUV NORD. Trenutno se implementira standard ISO TS 16949:2010 koji definira zahtjeve za sisteme upravljanja kvalitetom za projektovanje i razvoj, proizvodnju i servis automobilske industrije.

SurTec-Eurosjaj bavi se plasmanom specijalnih hemijskih sredstava za površinske tretmane raznih metala (željezo, bakar, aluminij, mesing...). Tu spadaju industrijski odmaščivači, fosfati, galvanski dodaci, inhibitori korozije, pasivizacijske otopine i sredstva za tretman otpadnih voda.

U proizvodnim pogonima kompanije vrši se galvanska zaštita proizvoda od metala različite namjene, kao što su djelovi za autoindustriju, namještaj, građevinsku industriju, namjensku industriju i druge.

"Naša proizvodnja i tehnička podrška garantuju vrhunski kvalitet i besprijekornu uslugu", ističu iz kompanije SurTec-Eurosjaj

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti