Živko Katana - novi direktor kompanije VELPRO Sarajevo

27.01.2017. 15:50 / Izvor: Akta.ba
Živko Katana - novi direktor kompanije VELPRO Sarajevo

U svojoj jedanaestogodišnjoj karijeri u Sarajevskom kiseljaku izgradio je i organizirao jaki prodajni i distributivni tim.

Živko Katana, dugogodišnji direktor prodaje Sarajevskog kiseljaka, postao je novim direktorom kompanije VELPRO društva za trgovinu na veliko d.o.o. Sarajevo, a poziciju je preuzeo od Adnana Štete, dosadašnjeg direktora ove kompanije. Živko Katana u Sarajevskom kiseljaku je od 2006. godine, kada je preuzeo poziciju voditelja centralne prodaje - supervizor za BiH.  2007. godine postaje direktorom prodaje Sarajevskog kiseljaka te je od tada zadužen za kontinuirani rast i ukupne prodajne rezultate Agrokorove kompanije – Sarajevski kiseljak.

U svojoj jedanaestogodišnjoj karijeri u Sarajevskom kiseljaku izgradio je i organizirao jaki prodajni i distributivni tim, koji je iz godine u godinu podizao ukupne prodajne rezultate sa posebnim fokusom na izvoz i izvrsnu saradnju s kupcima. Živko Katana po zanimanju je diplomirani ekonomist i član je skupštine Vanjsko trgovinske komore BiH.

Adnan Šteta, dosadašnji  direktor kompanije VELPRO društva za trgovinu na veliko d.o.o. Sarajevo svoju karijeru nastavit će izvan sistema Agrokor koncerna. Ovim putem mu se zahvaljujemo na njegovom dugogodišnjem radu i doprinosu poslovanju Konzuma i VELPRO-a u Bosni i Hercegovini.  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti