"Regeneracija" uručila donacije u vrijednosti od 10.000 KM

09.12.2015. 15:30 / Izvor: Akta.ba
'Regeneracija' uručila donacije u vrijednosti od 10.000 KM

Da je Regeneracija više nego društveno odgovorna, svjedoče brojna sponzorstva i partnerstva u raznim projektima od šireg društvenog značaja.

Da je Regeneracija više nego društveno odgovorna, svjedoče brojna sponzorstva i partnerstva u raznim projektima od šireg društvenog značaja.

Menadžment kompanije Regeneracija odlučio je da za desetu godišnjicu postojanja i poslovanja firme, umjesto proslavnog eventa, donira poklon čekove od 5000 KM za JU “Centar za socijalni rad“ Tešanj i Rehabilitacijski centar za osobe sa posebnim potrebama “Sveta Obitelj“ Mostar.

Regeneracija d.o.o. posljednjih godina na bazi poreza i drugih doprinosa u državni budžet uplatila je više miliona maraka, što je podsticaj i godišnji iznos prosječne plate za desetine radnih mjesta u BiH.

Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša domaća je firma, sa 100% domaćom proizvodnjom i uspješnim poslovanjem već deset godina ili punom decenijom koja se navršila 17. oktobra ove godine.

"Zapošljavamo 70 radnika koji predstavljaju više generacijski tim sa različitim znanjima, vještinama i iskustvima, koji u svom tehnološkom procesu primjenjuju sve kreacije i inovacije iz više oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga, ne samo na tržištu BiH i Balkana, nego i EU", izjavio je Edin Miljković, direktor kompanije Regeneracija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi