Bogatija vaskršnja trpeza za korisnike javnih kuhinja

29.04.2016. 13:02 / Izvor: Akta.ba
Bogatija vaskršnja trpeza za korisnike javnih kuhinja

Bogatija vaskršnja trpeza, kako i dolikuje praznicima, korisnicima javnih kuhinja u Prijedoru, Trebinju, Banjoj Luci i Bijeljini omogućena je zahvaljujući darovanim namirnicama Konzuma BiH.

Bogatija vaskršnja trpeza, kako i dolikuje praznicima, korisnicima javnih kuhinja u Prijedoru, Trebinju, Banjoj Luci i Bijeljini omogućena je zahvaljujući darovanim namirnicama Konzuma BiH. Podrška je to najugorženijim kategorijama našeg društva, ljudima koji zavise od pomoći svih nas, da barem na trenutak imaju ljepšu i ugodniju svakodnevnicu.

"Vaskrs je praznik ljubavi, mira, dobrote, nesebične posvećenosti i iskazivanja poštavanja prema drugima. Prilika je to da svako od nas učini nešto za one koji nisu u mogućnosti na dostojan način obilježiti najradosniji hrišćanski praznik. Vjerujem da smo uspjeli u našoj namjeri. Pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti od srca želimo srećan Vaskrs", poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Osnovne životne namirnice Konzum BiH je darovao hrišćanskom humanitarnom udruženju "Hljeb života" iz Prijedora, Kolu srpskih sestara iz Trebinja, Mozaiku prijateljstva "Obrok ljubavi" iz Banja Luke, te Narodnoj kuhinji Crvenog krsta iz Bijeljine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi