Sanirani podovi u 3 učionice u OŠ Petar Kočić u Kolima kod Banjaluke

27.02.2017. 14:46 / Izvor: Akta.ba
Sanirani podovi u 3 učionice u OŠ Petar Kočić u Kolima kod Banjaluke

Pored liderstva u segemntu podnih obloga, kompanija Knežević Entering se uvijek trudi podržati zajednicu u kojoj posluje.

Pored liderstva u segemntu podnih obloga (parketi, laminati i druge vrste podova), kompanija Knežević Entering se uvijek trudi podržati zajednicu u kojoj posluje. Poslednji takav primjer je donacija podova za OŠ Petar Kočić u Kolima na Manjači, gdje se ovo preduzeće odazvalo molbi Uprave škole, te odobtrilo doniraciju i montažu laminata sa svim potrebnim pratećim materijalima u tri učionice, ukupne površine oko 200 m2. Vrijednost projekta je iznosila 4.000,00 KM.

"Iako smo malo preduzeće, trudimo se da imamo veliko srce, u skladu sa mogućnostima koje dozvoljava poslovanje i poslovni ambijent. Bez zajednice, ne bi postojala ni naša kompanija. Zbog toga pozivamo i sva druga lica koja su u mogućnsti da prepoznaju probleme sa kojima se društvo suočava, i pomognu koliko mogu, jer se samo uz jaku zajednicu naše poslovanje može širiti i dalje", izjavio je direktor Marko Knežević.

"Parket u školi je bio veoma star i trošan, a imamo dosta alergične i bolešljive djece kojima je smetao boravak u takvim učionicama. Veoma sam zahvalna Kneževićima, jer je u današnjem sistemu i vremenu veoma malo razimnih i susretljivih ljudi spremnih da pomognu drugima", izjavila je direktorica OŠ Petar Kočić Dubravka Bosančić.

Slične donacije su postojale i u prethodnom periodu, za potrebe opremanja prostora GO Crvenog krsta Banja Luka, Centra za porodicu Svjetlice Banja Luka, nekoliko akcija u organizaciji Centra za socijalni rad u korist sugrađana lošeg imovinskog stanja, te finansijske pomoći sportskim društvima, talentovanim đacima i studentima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi