Amko Komerc nastavlja sa podrškom FK Sarajevo

07.08.2017. 08:24 / Izvor: Akta.ba
Amko Komerc nastavlja sa podrškom FK Sarajevo

Jedan od najboljih lanaca maloprodaje u Bosni i Hercegovini, Amko Komerc, podržati će rad Fudbalskog kluba Sarajevo i u narednoj sezoni.

Jedan od najboljih lanaca maloprodaje u Bosni i Hercegovini, Amko Komerc, podržati će rad Fudbalskog kluba Sarajevo i u narednoj sezoni. Naime, ovaj poznati lanac trgovina potpisao je novi, jednogodišnji ugovor sa Bordo klubom, te je na taj način još jednom pokazao svoju društenu odgovornost, podržavajući profesionalne sportske kolektive u skladu sa svojim mogućnostima.

Ova domaća kompanija kontinuirano unapređuje svoje usluge kroz poboljšanje ponude, cijena, kvaliteta usluge i širenje maloprodajne mreže, s ciljem povećanja cjelokupnog poslovanja. Vodeći se sloganom da je prioritet da zadovoljan i lojalan kupac kupuje kvalitetno, povoljno i ugodno, čini Amko Komerc jednim od vodećih na našem tržištu. U Sarajevu, Amko Komerc ukupno ima 65 poslovnih jedinica, a osim glavnog grada BiH, Amko prodavnice se nalaze i u Mostaru, Jablanici i Konjicu.

"S velikim zadovoljstvom i ove sezone ponosni smo partneri Fudbalskog kluba Sarajevo. Amko komerc, podržava  niz društvenih projekata putem kojih podupiremo lokalnu zajednicu. Posebnu pažnju uvijek smo posvećivali projektima vezanim uz dobrobit djece i mladih jer  pozitivan stav o životnom okruženju i zdravom načinu života mora se razvijati od najmlađe dobi.  Vjerujemo u dugoručnu sportsku perspektivu naših klubova, a to potvrđujemo i ove godine te nastavljamo sa uspješnom saradnjom sa FK Sarajevo", kazala je Minela Džuho direktor marketinga Amko komerca.

“Zahvaljujemo se na podršci i povjerenju Amko Komerca za protekli period. Drago nam je da će se saradnja nastaviti i proširiti u 2017. godini. Amko Komerc je idealan partner za potrebe Fudbalskog kluba Sarajevo te će ova saradnja biti  vezana  i za Akademiju Fudbalskog kluba Sarajevo, a vjerujemo da će ista biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo i u nadolazećim godinama. Preporučujemo svim našim navijačima da posjete prodavnice Amko Komerca, podrže domaći brend i uvjere se u kvalitet usluge koje pruža naša domaća kompanija, te da kroz kupovinu za potrebe domaćinstva indirektno podrže voljeni klub”, izjavila je Anela Potura, ispred FK Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi