Banka Srpske pomaže privredi i stanovništvu

20.05.2014. 08:24 / Izvor: eKapija.ba
Banka Srpske pomaže privredi i stanovništvu

Odlukom koja je donijeta na jučer održanoj sjednici Uprave Banke Srpske a.d. Banja Luka, na račun posebnih namjena Ministarstva finansija RS uplaćena su novčana sredstva u visini od 15 000 KM,

Banka Srpske a.d. Banja Luka je na jučerašnjoj sjednici Uprave, u znak solidarnosti i volje da pomogne stanovništvu Republike Srpske pogođenom poplavama, predložila privremeno odlaganje u plaćanju svih kreditnih zaduženja privrede i stanovništva u opštinama u kojima se ne mogu odvijati privredne i drušvene aktivnosti.

“U ovoj teškoj situaciji koja je zadesila našu zemlju, svakako da nam kao pojedincima, ali i kao instituciji, imperativ trebaju biti solidarnost i razumijevanje prema onima koji su pogođeni ovom velikom katastrofom. Nadamo se da će i naše kolege iz sektora bankarstva prepoznati ovo kao pravi put da, onoliko koliko je u našoj moći, doprinesemo stabilizaciji situacije i pružimo preko potrebnu podršku”, poručuju iz Banke Srpske.

Odlukom koja je donijeta na jučer održanoj sjednici Uprave Banke Srpske a.d. Banja Luka, na račun posebnih namjena Ministarstva finansija RS uplaćena su novčana sredstva u visini od 15 000 KM, a svim zaposlenima ove banke koji su pretrpeli štete tokom poplava izvršena je jednokratna uplata od 1000 KM.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi