Blicnet sponzor koncerta Rock Simphony

10.05.2017. 09:17 / Izvor: Akta.ba

U kafeu Rock Simphony, održana pres konferencija povodom 20 godina rada Omladinskog komunikativnog centra Banja Luka (OKC BL).

U Banjaluci, u kafeu Rock Simphony, održana pres konferencija povodom 20 godina rada Omladinskog komunikativnog centra Banja Luka (OKC BL).

Tom prilikom OKC je najavio veliki događaj kojim će obilježiti ovaj veliki jubilej. U subotu, 20. maja, OKC organizuje koncert Rock Simfonije na banjalučkoj tvrđavi Kastel sa početkom u 20 časova. Ulaz je slobodan, a od posjetioca se očekuje da prilikom dolaska na koncert poklone knjigu koje će nakon koncerta biti uručene školskim bibliotekama. Specijalni gosti na ovom koncertu biće polaznici MaMa Vox vokalnog ateljea.

Zlatni sponzor koncerta Rock Simfonije je kompanija Blicnet.

Na pres konferenciji Saša Marković, izvršni direktor OKC-a, istakao je da je "ovaj centar osnovan radi promocije potreba mladih ljudi i njihovog pravovremenog uključivanja u sve segmente našeg društva. Kroz društveno-odgovorne projekte u oblasti demokratije i izgradnje mira, u oblasti zapošljavanja i preduzetništva, kao i kroz svoj poznati volonterski program i kroz svoj medij Radio Gradski, OKC već dvije decenije doprinosi poboljšanju kvaliteta života mladih u Banjaluci i drugim gradovima".

"Drago nam je što smo, kao kompanija koja je takođe odgovorna prema mladima, i koja i sama sprovodi odgovorne projekte u društvu, prepoznali značaj postojanja OKC-a i podržali organizaciju događaja kojim će biti promovisan rad ovog veoma važnog centra za mlade", rekla je Danijela Marinković-Orlić, PR menadžer Blicneta.

OKC je odlučio da svoj jubilej obilježi uz koncert domaćeg banjalučkog brenda Rock Simfonije i Dragana Moconju idejnog tvorca ovog muzičkog sastava i da i kroz taj događaj ponovo bude u službi mladih. “Raduje nas što ćemo održati koncert povodom ovako velikog jubileja OKC-a. Ovom centru želim uspješan rad i u budućnosti. Mi ćemo dati sve od sebe da održimo koncert u kojima će svi uživati”, rekao je Dragan Moconja.

Posebno veseli činjenica što će gosti na koncertu biti djeca polaznici Vokalnog ateljea Mama Vox iz Banjaluke, koji vodi Maja Manojlović, vokalni instruktor i operska pjevačica. Tog dana djeca će na koncertu dobiti priliku da stanu uz afirmisane muzičare i pokažu ono što oni znaju.

"Pozivamo vas da 20. maja u 20 časova dođete na Kastel. Ulaz na koncert je besplatan. Ako možete, poklonite neku knjigu jer su one humana nota ovog koncerta. Nakon koncerta, OKC će prikupljene knjige pokloniti bibliotekama u osnovnim i srednjim školama", poručilu su organizatori.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi