Donacija Sberbank BH po 5.000 KM za pet škola fudbala

05.06.2014. 12:22 / Izvor: eKapija.ba
Donacija Sberbank BH po 5.000 KM za pet škola fudbala

Sberbank BH je u saradnji sa Emirom Spahićem, kapitenom bh. fudbalske reprezentacije odabrala pet škola fudbala kojima će biti donirano po 5.000 KM u okviru kampanje "Napravite pravi potez".

Sberbank BH je u saradnji sa Emirom Spahićem, kapitenom bh. fudbalske reprezentacije odabrala pet škola fudbala kojima će biti donirano po 5.000 KM u okviru kampanje "Napravite pravi potez". Škole fudbala koje su izabrane su: "Bambinosi" Sarajevo, NK "Čelik" Zenica,  FK "Guber" Srebrenica, "Colibri" Živinice, te FK "Prekounje" Bihać.

"Na naš poziv za podršku škola fudbala prijavilo se više od 40 klubova i škola, te smo imali zaista težak izbor. Uz pomoć našeg kapitena Emira Spahića odabrali smo pet projekata koji najviše doprinose afirmaciji fudbala kod mladih", izjavio je Vedran Peršić, vođa odjela Marketing i Komunikacije u Sberbank BH.

Podsjećanja radi, "Napravite pravi potez" je promotivna kampanja za zamjenski kredit koji je koncipiran da omogući građanima lakše i jednostavnije servisiranje postojećih zaduženja, uz brojne dodatne pogodnosti. Zaštitno lice ove kampanje, ali i Sberbank BH, je fudbalska zvijezda Emir Spahić koji je glavni protagonista TV spota za zamjenski kredit. Saradnja Spahića i Sberbank BH započela je početkom marta 2014. godine, u okviru ove saradnje je dogovorena i donacija školama fudbala u Bosni i Hercegovini, s ciljem afirmacije ovog sporta među mladima.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi