EuroExpress podrška "Konferenciji beba" u Banja Luci

04.07.2016. 12:35 / Izvor: Akta.ba

Sa velikim zadovoljstvom EuroExpress je darovao tri bebe sa poklon bonovima u iznosu od 100 KM za najmlađu, najstariju i bebu sa najviše braće i sestara.

Predstavnici kompanije EuroExpress brza pošta prošlog petka (1. jul) družili su se sa roditeljima i njihovim mališanima na “Konferenciji beba 2016″, održanoj u parku Petar Kočić u Banja Luci.

Sa velikim zadovoljstvom EuroExpress je darovao tri bebe sa poklon bonovima u iznosu od 100 KM za najmlađu, najstariju i bebu sa najviše braće i sestara. Pored toga svi mališani su imali prilike da besplatno uživaju i da se igraju u EuroExpress "gumengradu", a oni odvažniji su mogli da isprobaju svoje vještine sa loptom, te i da osvoje prigodne "slatke" poklone.

U uvodnom govoru je navedeno da EuroExpress brza pošta, kao društveno odgovorna kompanija, podržava manifestacije koje promovišu porodične vrijednosti, zbog čega i ove godine nije izostala podrška jubilarnoj 10-toj Konferenciji beba u Banja Luci.

EuroExpress zahvaljuje na pozivu organizatoru, gradu Banja Luka, da podrži ovu lijepu manifestaciju, koja se pored Banja Luke, održala u 29 grada širom Reublike Srpske uz krovno pokroviteljstvo Ministarstva porodice, omladine i sporta RS.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi