EuroExpress podržao promociju domaćeg privrednog sektora "Moj proizvod"

04.10.2017. 08:26 / Izvor: Akta.ba
EuroExpress podržao promociju domaćeg privrednog sektora 'Moj proizvod'

Kompanija EuroExpress brza pošta, nastojeći da pruži svoj doprinos u stvaranju pozitivne poslovne klime i većeg prepoznavanja uloge koju domaće kompanije imaju u sveukupnom razvoju BiH.

Kompanija EuroExpress brza pošta, nastojeći da pruži svoj doprinos u stvaranju pozitivne poslovne klime i većeg prepoznavanja uloge koju domaće kompanije imaju u sveukupnom razvoju BiH,  podržala je projekat „Moj proizvod“ čija je promocija upriličena 28. septembra u hotelu Mepas u Mostaru.

"Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv da podržimo projekat “Moj proizvod” i da još jednom iskažemo posvećenost razvoju i promociji privrednog sektora u BiH. Decenijsko uspješno poslovanje EuroExpress brze pošte dokazuje da je, i u komplikovanim sistemima i uprkos brojnim drugim poslovnim izazovima, uz trud, posvećenost i zalaganje moguć napredak i ekonomski prosperitet", poručila je Rozita Tomić, zamjenica generalnog direktora EuroExpressa.

Projekat „Moj proizvod“ realizuje Dnevni list tokom 2017. godine,a u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH i Udruženjem poslodavaca FBiH. Osnovni cilj projekta jeste promocija i podrška domaćim proizvođačima, kao i jačanje svijesti  o značaju ulaganja u domaću privredu.

"Raduje nas da predstavnici medija sve više prepoznaju važnost uloge koju imaju u upoznavanju šire javnosti sa uspješnim kompanijama, koje pružaju značajan doprinos u kreiranju stabilnijeg privrednog okruženja", istaknula je Rozita Tomić, zamjenica generalnog direktora na promociji.

Selma Dandić, voditeljica projekta “Moj proizvod” naglasila je kako je do sada kroz projekat predstavljeno 150 bh. kompanija i da u budućnosti planiraju da nastave sa promocijama domaćih preduzeća.

"Cilj nam je da javnost upoznamo sa gospodarskim sektorom te ih informišemo da postoje preduzeća koja pozitvno posluju u našoj zemlji".

Iz kompanije EuroExpress su istakli da će, uz sve ostale oblike društveno-odgovornog djelovanja, i dalje pružati  podršku privredno orjentisanim projektima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi