Konzum: Nastavljamo činiti dobro širom BiH

13.05.2015. 13:23 / Izvor: eKapija.ba
Konzum: Nastavljamo činiti dobro širom BiH

Predstavnici Konzuma d.o.o. Sarajevo uručili su jučer Narodnoj kuhinji Crvenog križa grada Mostara i Pučkoj kuhinji Mostar donacije u osnovnim prehrambenim artiklima.

Predstavnici Konzuma d.o.o. Sarajevo uručili su jučer Narodnoj kuhinji Crvenog križa grada Mostara i Pučkoj kuhinji Mostar donacije u osnovnim prehrambenim artiklima. Na ovaj način, Konzum je dao doprinos radu ovih humanitarnih organizacija, te nakon Sarajeva, Banja Luke i Tuzle nastavio s društveno odgovornim djelovanjem kao jednim od najvažnijih segmenata u svome poslovanju.

"Drago nam je da smo u prilici osigurati dodatne obroke za naše drage Mostarce, korisnike ovih javnih kuhinja. Nažalost, svjedoci smo da je sve veći broj građana širom BiH koji ima potrebu za pomoći iz ovakvih humanitarnih organizacija. Ovo je naš doprinos lokalnoj zajednici i sigurno da ćemo i u budućnosti činiti dobro, kao što smo činili i proteklih 10 godina, koliko poslujemo u BiH", izjavila je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Vrijednost donacije odredili su građani Mostara koji su 9. maja prisustvovali velikoj rođendanskoj zabavi koju je Konzum u ovom gradu upriličio povodom 10 godina uspješnog poslovanja u BiH. Posjetitelji su tokom zabave ubacivali loptice u određene posude na osnovu kojih je određena i vrijednost donacije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi