Filantropi

Prevent i Centar za socijalni rad podijelili paketiće

Pozorište Travnik u saradnji sa Centrom za kulturu općine Travnik ove godine pokrenuo je dječiji novogodišnji festival “Veseli snježni Travnik”

29.12.2017. 09:09 / Izvor: Akta.ba

Pozorište Travnik u saradnji sa Centrom za kulturu općine Travnik ove godine pokrenuo je dječiji novogodišnji festival "Veseli snježni Travnik". Cilj festivala jeste najmlađima pružiti interesantne, kreativne i edukativne sadržaje.

Očekuje ih "Svijet Želja", "Svijet Bajki", "Svijet Muzike i plesa" , Pozdravi iz Travnika, pozorišna predstava i dodjela paketića.

Festival traje 3 dana ( od 28.12.-30.12.2017. godine).

Veliko interesovanje za "Veseli snježni Travnik" pokazuje i činjenica da su planirane datume posjeta već zauzeli, kako pojedinici, tako i mnoge institucije poput: JU Centar za socijalni rad Travnik, JU Dom zdravlja Travnik, JU Bolnica Travnik, Sindikat Vlade SBK/KSB.

Trodnevni Festival je počeo ovoga 28. decembra u 11:00 h otvorenjem sadržaja Pozorišta Travnik i dječijom predstavom koju izvode glumci "Pozorišta Travnik". Prva grupa bili su mališani, štićenici JU Centra za socijalni rad u suradnji sa Prevent d.o.o. koji je donirao paketiće.

Oficjelni sponzor festivala je BH Telecom direkcija Travnik

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi