S Merkur osiguranjem na besplatnu maturantsku ekskurziju!

27.03.2018. 15:58 / Izvor: Akta.ba
S Merkur osiguranjem na besplatnu maturantsku ekskurziju!

Merkur BH osiguranje s ponosom oglašava II sezonu projekta ‘’U zdravoj školi zdrava djeca’’

Merkur BH osiguranje s ponosom oglašava II sezonu projekta ‘’U zdravoj školi zdrava djeca’’ pod nazivom: S Merkur osiguranjem na besplatnu maturantsku ekskurziju!

"Dragi školarci, želite avanturu  i nove izazove?  Šta kažete na ''Igre bez granica''? Mega zabavno takmičenje u kojem imate priliku pokazati svoje vještine i dobro se zabaviti. Ukoliko ti i tvoj tim pobijedite, osvajate besplatnu ekskurziju za cijeli vaš razred. I ne samo to. Ovo je prilika da pokrenete i svoje roditelje te im se „osvetite“ na sportsko - zabavnom terenu. Prilika koja se definitivno ne propušta, zar ne?"

"Dragi roditelji,ovo je poziv i za Vas. Želimo da budete aktivan učesnik projekta i podrška svojoj djeci. Projekat je izvrsna prilika da se zabavite i sa djecom provedete zajedničke trenutke za pamćenje. A ko zna, možda baš zahvaljujući Vama, vaše dijete i njegovi drugari dobiju besplatnu ekskurziju."

"Dragi nastavnici,Vi ste 7. igrač. Vama smo dodijelili ulogu vođe tima/ trenera i biti ćete zaduženi za odabir 6 najboljih. Osim toga, od Vas očekujemo da djecu i roditelje pripremate za kvalifikaciona takmičenja, animirati ih te im uz timski duh i zabavu pomognete da osvoje besplatnu maturantsku ekskurziju za svoj razred."

Kroz zabavu, igru i smijeh te ponešto sportske spretnosti i sreće, Merkur BH osiguranje je za 3 pobjednička razreda osiguralo besplatnu maturantsku ekskurziju u okviru takmičenja ‘’Igre bez granica’’.

Pravo na učešće imaju svi razredi osnovnih škola u Bosni i Hercegovini koji se spremaju na maturantsku ekskurziju. Prijavni obrazac popunite na web stranici Merkur BH osiguranja: www.merkur.ba te FB stranici ‘’U zdravoj školi zdrava djeca’’ i pošaljite na mail: info@merkur.ba ili poštom na adresu: Merkur BH osiguranje, Fra Anđela Zvizdovića br. 1/9A, 71.000 Sarajevo.

Rok za prijavu je 20. april 2018. godine, a naknadno će biti objavljeni termini i mjesta održavanja kvalifikacionih igara. Finalno takmičenje održat će se u junu 2018. godine u Sarajevu.

"Draga djeco, roditelji i nastavnici, neka ova školska godina bude puna uzbuđenja i zabave. Očekujemo vaše prijave!"

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi