Zaposlenici UniCredit Bank dobrovoljno darovali krv u Mostaru i Sarajevu

19.05.2016. 14:35 / Izvor: Akta.ba
Zaposlenici UniCredit Bank dobrovoljno darovali krv u Mostaru i Sarajevu

UniCredit Bank tradicionalno organizira akcije dobrovoljnog darivanja.

UniCredit Bank je 11. i 12. maja/svibnja, u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Kliničke bolnice Mostar i Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH Sarajevo, a pod pokroviteljstvom Uprave Banke, organizirala dvije veoma uspješne akcije darivanja krvi u Mostaru i Sarajevu.

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi održane su u upravnim zgradama UniCredit Bank u Sarajevu i Mostaru i predstavljaju nastavak suradnje UniCredit Bank sa Zavodima za transfuzijsku medicinu.

"Svjesna značaja dobrovoljnog darivanja krvi, kao jedinog načina da se obezbijedi krv kao lijek, UniCredit Bank tradicionalno organizira akcije dobrovoljnog darivanja. Izuzetno smo ponosni što se naši zaposlenici svaki put prijave u velikom broju. Zahvaljujemo im na plemenitosti koju su pokazali odazivom na ovu humanu akciju čime su dali nezamjenljiv poklon ugroženim osobama. Društvena odgovornost je naš prioritet, te ćemo u skladu s tim ove akcije sigurno nastaviti i u budućnosti",  izjavila je ovim povodom Selma Riđanović-Kenović, direktorica Marketinga i komunikacija UniCredit Bank.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi