Investicije / NEKRETNINE

1. Sajam nekretnina, investicija i razvoja BiH, Sarajevo, 22.-23. februara 2008. godine

08.01.2008. 14:18 / Izvor: eKapija.ba

Centar "Skenderija" – Sarajevski Sajam, kao organizator i časopis "Vaše nekretnine“, kao partner u terminu od 22.-23. februara 2008. godine organizuju: SARAJEVO REAL EXPO 1. Sajam nekretnina, investicija i razvoja BiH.

Radi se o događaju kojim žele pokrenuti inicijativu za uređenje domaćeg tržišta nekretnina, te na taj način dati svoj dopirinos u stvaranju sigurnijeg i kvalitetnijeg ambijenta za investitore, a koji su neophodan faktor u razvoju svakog društva, saopćeno je iz Centra Skenderija.

Sajam će oko zajedničkog cilja okupiti ulagače, predstavnike vlasti na svim nivoima, graditelje i druge zainteresovane učesnike. Njime se pružaju sigurnosne garancije, a građani se podstiču na moderniji način poslovanja i vraćanje povjerenja u agencije i njihov rad, kao bi se prevazišle dosadašnje predrasude. Sajam će, kako je saopćeno, ugostiti agencije za promet nekretninama, koje imaju priliku predstaviti svoje usluge posredovanja, firme koje se bave gradnjom i opremanjem doma ili poslovnog prostora, banke, osiguravajuća društva, konsultantske firme, investitore u stambene objekte, kupce nekretnina i one koji žele urediti svoje domove ili poslovne prostore, medije i analitičare.

Zainteresovani za ulaganja imat će priliku da direktno komuniciraju sa ključnim donosiocima odluka na bh tržištu i da se istovremeno upoznaju sa najboljim i najvećim projektima u našoj zemlji. Javnost će moći da se upozna sa kompletnom ponudom proizvoda i usluga naših izlagača, saopćeno je iz KSC Skenderija.

Za dodatne informacije posjetite Centar Skenderija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije