Agencija Prostor otvorila novu poslovnicu na Ilidži

21.02.2013. 16:50 / Izvor: eKapija.ba
Agencija Prostor otvorila novu poslovnicu na Ilidži

Agencija Prostor kao tržišni lider u Bosni i Hercegovini prepoznala je i odgovorila na potrebe i zahtjeve klijenata sa područja Opštine Ilidža, kako bi im se pružila još kvalitetnija usluga i ekspertiza.

PROSTOR Agencija za nekretnine d.o.o. Sarajevo otvorila je novu poslovnicu. Riječ je o šestoj  poslovnici u nizu, na adresi Emira Bogunića Čarlija 27, Ilidža. Kao rezultat ubjedljivo najuspješnijeg poslovanja u 2012. godini na tržištu nekretnina, a slijedeći svoju poslovnu viziju, Agencija Prostor kao tržišni lider u Bosni i Hercegovini je prepoznala, te odgovorila na potrebe i zahtjeve klijenata sa područja Opštine Ilidža, kako bi im se pružila još kvalitetnija usluga i ekspertiza.

"Zahvaljujući povjerenju klijenata i našem zalaganju, svi naši klijenti sada i ovoj novootvorenoj poslovnici mogu dobiti besplatnu uslugu savjetovanja pri prodaji i kupovini nekretnina", navode iz ove agencije, pozivajući sve one koji imaju u planu kupovinu nekretnine da ih posjete i saznaju zašto su agencija sa najviše prodanih i iznajmljenih nekretnina u Bosni i Hercegovini..

Radno vrijeme poslovnice Ilidža je od 9.00 do 17.00 sati svaki radni dan, a subotom od 10.00 h do 14.00 h .

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije